Home Kuriozitete Pse Shqiponja është jo zyrtarisht pozicioni më i mirë i seksit

Pse Shqiponja është jo zyrtarisht pozicioni më i mirë i seksit

0

Le t’i biem shkurt. Seksi ju bën mirë (ushtron zemrën, pakëson stresin dhe ndihmon në prodhimin e imunoglobinës, një antitrupi që lufton sëmundjet).

Por, nëse jeni në një marrëdhënie monogame, është pakëz e vështirë të ruani entuziasmin dhe frymëzimin. Prandaj, ju bën mirë të provoni një pozicion të ri herë pas here. Njihuni me Shqiponjën.

Çfarë është Shqiponja?

Shqiponja, ose Shqiponja e hapur është një pozicion seksi i cili konsiston në një partner shtrirë në kurriz, me këmbët hapur dhe drejt, teksa tjetri qëndron sipër. Rezultati? Penetrim i thellë.

Si ta realizoni

1. Është fare e thjeshtë. Nga pozicioni i misionarit, thjesht ngrini këmbët sipër dhe mbajini drejt, duke formuar kështu një V.

2. Përjetoni penetrim të thellë dhe kuptoni sa fleksibël jeni vërtet.

3. Anulloni orarin e yogës për javën që vjen dhe thjesht tentoni të mbani me duar kyçet.

S’morët vesh gjë? Urdhëroni një ilustrim.

loading...