Home Kuriozitete Filmi Narcos Menaxheri i skenareve qellohet në Meksikë.

Filmi Narcos Menaxheri i skenareve qellohet në Meksikë.

0
Filmi Narcos
Filmi Narcos

Një menaxher skenaresh që punoi në filmi Narcos dhe filma si Spektri u qëllua dhe u vra ndërsa kërkonte një zonë në Meksikën rurale.

Carlos Muñoz u gjet i vrarë brenda automjetit të tij. Skenaristi ishte duke kerkuar per skena në kohën e vrasjes së tij, e cila ndodhi pranë bashkisë Temascalapa.

Menaxheri i skenareve nje 37-vjeçar shpesh ka punuar me prodhime në Hollivud që janë filmuar në Meksikë, përfshirë Fast & Furious, Apocalypto, Man on Fire, Sicario dhe vazhdimin e saj të ardhshëm Soldado.

Skenaristi i vendndodhjes kishte udhëtuar në një zonë afër kufirit të shtetit të Hidalgo – që ka nivelin më të lartë të vrasjeve në Meksikë, me 182 vrasje vetëm në korrik – për të fotografuar në vendet e mundshme të xhirimeve për serialin.

“Ne jemi të vetëdijshëm për kalimin e Carlos Muñoz Portal, një skenarist i respektuar dhe i dërgojmë ngushëllimet tona familjes së tij,” tha Netflix në një deklaratë. “Faktet që rrethojnë vdekjen e tij janë ende të panjohura pasi autoritetet vazhdojnë të hetojnë.”

loading...