Momenti i arrestimit te nje te infektuari ne Kine(Video)

0

Momenti i arrestimit te nje banori ne Kine, i cili dyshohej se ishte i infektuar me Corona Virus. banori tentoi te largohet por forcat e policise e ndaluan dhe e arrestuan duke e derguar ne qendrat per kontroll te detajuar.

loading...