Home Kuriozitete 5 pozicione seksi me pranga ose litar, ç’t’ju gjindet

5 pozicione seksi me pranga ose litar, ç’t’ju gjindet

0
5 pozicione seksi
5 pozicione seksi

Prangat janë praktikisht një lojë pushteti – ose dorëzoheni ose merrni situatën nën kontroll. Theksojnë besimin mes jush dhe partnerit tuaj dhe duken cool. Ja si të prangosni ose prangoseni.

1. Vala

Pozicioni klasik, ku njëri partner është i prangosur a i lidhur në kokën e krevatit dhe tjetri e ngacmon deri kur s’mban më.

2. Varësja

Lidheni partnerin te varësja e peshqirit – a diçka të ngjashme që i imposton këtë qëndrim – dhe futjuni punës. Puthini kofshët, gjuajini me shuplakë ose pakëz seks të shpejtë. Atë e dini ju.

3. Stërlidhur

Për këtë ju nevojiten dy pranga, ose kollare a shall tepër. Uleni partnerin në një karrige dhe lidhini dhe duart dhe këmbët. Në fillim, zhvishuni erotikisht, pastaj fërkohuni sipër tij deri sa të arrini orgazmën.

4. Faqja

Ju jeni në gjunjë, me kyçet e lidhura në kurriz. Mbështesni faqen në krevat dhe duroni. E dimë që s’është e rehatshme, por ky është qëllimi.

5. Zogthi

Me kyçet e duarve dhe të këmbëve lidhur, gjendeni në një pozicion shumë të cënueshëm, kështu që bëni mirë të keni besim dhe fjalë në rast rreziku me partnerin. Nëse i keni ijet afër cepit të krevatit, partneri mund t’ju tërheqë nga prangat si të ishin frerë.
loading...